петък, 17 юни 2016 г.

Пайчетата с шамфъстък

Нямам представа на какво се дължи, може и вече да остарявам, но напоследък не се и опитвам да догоня времето. А то все не ми стига. Разбира се, докато се науча напълно да пренебрегвам нещата, за които не си струва да се боря, ще страдат нещата, които обичам да правя :) Та така и с блога. Той си го отнесе последния месец, щото някак прането, гладенето, училището, храната и разходките се оказаха малко по-важни от него. Няма да е все така. Идва лято- ще ходим голи, училището свърши на 2/3, а храната и разходките обикновено са главното действащо лице тук. Та така.
В този един месец, все пак успях да "сготвя" веднъж показно и да се направя на звезда, давайки кратко интервю на момичетата от So into Food. Между 32-ра и 37-ма страница си говорим и "готвя". Разбира се, в този брой, посветен на децата, хубавите предложения са на всяка страница, така че просто цъкнете и го разгледайте. А аз благодаря сърдечно за поканата. Показвам и тук накратко Пайчета с шамфъстък със снимки, а рецептата я има в списанието.
Съвсем скоро пак ще си покажа последните разходки, а дотогава яжте :)














16 коментара:

  1. Е, звезда си, нЕма що :)
    Хубаво лято, Марте!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Добре, не съм звезда- луна съм :)
      Хубаво и на теб, Дани!

      Изтриване
  2. Много ми хареса гостуването ти в блог - списанието, Марте!
    Усмихнато и щуро лято!

    ОтговорИзтриване
  3. Развесели ме с твоето интервю...Е,звезда си щом ти задават въпроси-при мен само рецепти поискаха хахааа.
    Хубаво лято ,Марти!

    ОтговорИзтриване
  4. Ами не ядох, пих си кафето с теб и ми беше много приятно, Марте! Ама, още по- ще ми е, да мога и да видя звездата отблизо! :)
    Но тези кошничета си ги записвам и непременно ще ги пробвам, само да купя шам-фъстък. Изглеждат убийствено, за вкусът им пък изобщо нямам никакви съмнения! За блога хич не си давай зор, ние сме търпеливи, ти гледай да подлудиш и разрошиш максимално лятото!
    Прегръдки!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Ирма, ще стане. Щом го искаш, ще го измислим. А за лятото- не се съмнявай. Работя вече по въпроса. Весело и на теб.

      Изтриване
  5. Скицо, скицо ... защо ли те чувствам така близко!?

    ОтговорИзтриване
  6. Звезда, слънце или луна, с теб ми е винаги весело и приятно. И готвенето и разходките ми се услаждат! В очакване на още и от двете....прегръдки- Бети!

    ОтговорИзтриване
  7. Марте,
    радвам се,че си взела участие в това прекрасно списание.Рецептата ти наистина е изненадваща и много интересна.А твоите публикации придават една много интересна нотка в цялото кулинарно интернет пространство.Весело и чудесно да е лятото за теб Марте.
    Поздрави и усмивки !

    ОтговорИзтриване
  8. Страхотна си, Мъхче, чудесен брой на списанието и впечатляващо твое гостуване!
    Разкошна рецепта и невероятни снимки ... както винаги, а разходките ти ги очаквам с нетърпение.
    Благодаря за удоволствието, поздрави и пожелания за едно вдъхновено и вълнуващо лято!

    ОтговорИзтриване
  9. Много ме изненадахте с това твое участие, голям кеф! Всичко ти е хубаво и снимките и рецептата, но най-вече ти и прекрасното ти семейство, макар някои да се крият:)))) Поздрави и вдъхновяващо лято, ще помагам с гладенето, не мрънкай:)))

    ОтговорИзтриване
  10. Ей, само преглъщам при вида на тази красота....като правиш дай знак да сляза от баира, де...Или вземаш кошничка с пайчета и хукваме по високото!
    Слънчево и вдъхновяващо лято ти пожелавам, Мартич!
    Че и до скоро!

    ОтговорИзтриване
  11. Ох,това със времето все едно излиза от мойте мисли! И аз така!Като бяхме малки,дните бяха мнооого дълги!Сега профучават покрай мен и си мисля- стига бе какво стана?А с 99999 задачки всеки ден ясно е че не мога да се справя и те нарастват като прогресия!
    Колкото за правенето на звезда, няма какво да се правиш ти си си!Хубаво и усмихнато лято!

    ОтговорИзтриване