
Рядко повтарям и това като че ли е част от играта. Допускам, че след около 10 години вече няма да има кой знае колко за експериментиране, но засега все още се получава. И понеже тази година сцената с престилката се повтори, реших да подходя егоистично и старателно смотах в хладилника едно от онези неща, които иначе свършват първи, именно с идеята да го щракна, да му се невиди. Една много одобрена, много елементарна за изпълнение и много вкусна и ефектна при поднасяне рецепта:

Рулца със зелен лук, боровинки и крем сирене
Продукти:
* тортили -3 броя;
* крем сирене - 170 гр (1 опаковка);
* зелен лук- 3 стръка;
* сушени червени боровинки- около 100 грама;
* сол, черен пипер на вкус.

Приготване:
Лукът се нарязва на ситно. В купа се смесват всички съставки и с получената смес се намазват тортилите. Намазаните тортили се навиват на руло и се опаковат в домакинско опаковъчно фолио. Позставят се в хладилник за 3-4 часа ( може и повече). Вадят се, нарязват се на малки рулца с ширина около 1 см и се сервират.

Празниците са част от живота ни и колкото повече са те, толкова по-добре. Така че, търсете си поводи ежедневно:)
Междувременно добавих рецептата за тортата от предния пост;)